Cautare

1416 de rezultate pentru "clasament onoare" (3.09 secunde)
Participarea Romaniei la actiunile militare din Libia nu este obligatorie, pentru ca tara noastra nu are forta necesara pentru astfel de interventii, considera fostul presedinte Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD.
"Conventia PDL a marcat succesul lui Traian Basescu de a mentine controlul asupra partidului" Conventia Nationala a Partidului Democrat Liberal a marcat succesul lui Traian Basescu de a mentine controlul asupra partidului, a declarat, luni, presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu.
Vanghelie ramane presedinte al PSD Bucuresti Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, la prima sedinta a Biroului coordonator impus de CExN la sefia PSD Bucuresti, ca Marian Vanghelie ramane presedintele organizatiei, aceasta nefiind dizolvata, el aratand ca acest birou coordonator o va ajuta sa-si ridice nivelul politic, relateaza Mediafax.
Desfiintarea IRR, un abuz - am dat un semnal sa se opreasca Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a continuat sa acuze, intr-o declaratie pentru Ziare.com, intentia Puterii de a desfiinta Institutul Revolutiei Romane, pe care il patroneaza, considerandu-l un abuz si o interventie nepermisa din partea Guvernului, intrucat institutia e subordonata Senatului.
Tismaneanu - impostor, Cartianu - analfabet Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru Ziare.com, ca infiintarea unui muzeu al comunismului, propus de PDL, inseamna desfiintarea Institutului Revolutiei Romane, iar ideea ii apartine politologului Vladimir Tismaneanu, sustinuta de campanii ale ziarului "Adevarul", in frunte cu Grigore Cartianu, despre care a spus ca e "analfabet".
"Merita!" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca declaratiile presedintelui Traian Basescu, anterioare sefului ANAF, Sorin Blejnar, cu privire la liderul social-democratilor, Victor Ponta, intr-o lume civilizata, ar crea un scandal public, "care ar merge pana la destituire", si afirma ca asemenea afirmatii reprezinta un motiv pentru "o actiune penalizatoare".
Ion Iliescu crede ca, pentru "mentalitatea anti-democratica si anti-constitutionala", pesedintele Basescu mai merita o "actiune penalizatoare" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca declaratiile presedintelui Traian Basescu, anterioare sefului ANAF, Sorin Blejnar, cu privire la liderul social-democratilor, Victor Ponta, intr-o lume civilizata, ar crea un scandal public, "care ar merge pana la destituire", si afirma ca asemenea afirmatii reprezinta un motiv pentru "o actiune penalizatoare".
sunt niste masuri de austeritate Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, la Baia Mare, ca actuala guvernare ia decizii care sunt in defavoarea cetateanului, dar si a statului.
Iritat, presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, cel care dealtfel i-a pus si eticheta de "prostanac" fostului lider social-democrat, l-a invitat sa nu mai dea lectii si sa se retraga din viata politica, ca unul care a contribuit la infrangerea electorala a partidului in doua randuri.
USL poate sa piarda alegerile chiar nespargandu-se Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca Uniunea Social Liberala reprezinta o alternativa politica pentru actuala guvernare, insa a afirmat ca aceasta poate pierde alegerile din 2012 daca nu colaboreaza "asa cum trebuie".
Se naste acum un partidulet - Noua Republica, pentru care vrajmasul principal este PSD Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi seara, ca se naste acum "un partidulet - Noua Republica", pentru care "vrajmasul principal" este PSD.
Este posibil ca UNPR sa aiba soarta fostului ApR si sa dispara de pe scena politica Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, crede ca UNPR va avea soarta fostei Aliante pentru Romania (ApR), desprinsa in 1997 din fostul PDSR aflat la vremea aceea tot in opozitie, si va disparea de pe scena politica, in conditiile in care, in opinia sa, este formata din tradatori.
UNPR nici macar nu cunoaste istoria PSD si o prezinta deformat Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei nu cunoaste istoria Partidului Social Democrat si o prezinta deformat, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, presedintele de onoare al social-democratilor, Ion Iliescu.
Regele Mihai a sosit ieri-dimineata la parlament, insotit de membri ai familiei regale, fiind intampinat de presedintele Senatului, Mircea Geoana, si de Garda de Onoare. Regele a fost primit la intrarea de la Senat cu Garda de Onoare.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat joi ca "demersul liderilor USL este unul politic si tactic", dar fara sanse de reusita.
Ion Iliescu recunoaste ca nu exista majoritatea necesara pentru suspendarea presedintelui Anuntul privind posibila suspendare a presedintelui Traian Basescu este mai degraba o actiune tactica, intrucat opozitia nu dispune de suficiente voturi in Parlament pentru ca un astfel de demers sa aiba succes, a afirmat, joi, la Pitesti, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
Geoana are timp sa mai reflecteze, este deschisa calea pentru orice solutie Mircea Geoana "are timp sa mai reflecteze" la raporturile sale cu partidul pana la reunirea Comitetului Executiv, a afirmat joi, la Pitesti, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care a adaugat ca "este deschisa calea pentru orice solutie si decizie".
Probabil a fost un calcul gresit ca functia va ramane la PSD Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru gandul ca a avut indoieli ca functia de presedinte al Senatului poate ramane la Opozitie si ca "probabil" calculul celor care au crezut acest lucru a "fost gresit".
El nu a fost la Intercontinental pe 21 Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, afirma ca actuala conducere a Parlamentului se face vinovata de invitarea presedintelui "Asociatiei 21 Decembrie 1989", Teodor Maries, la Adunarea Omagiala consacrata Revolutiei Romane din Decembrie 1989, a apreciat.
Daca nu te intelegi cu Crin, vin eu sa discut cu el Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, este nemultumit de modul cum Victor Ponta a negociat posturile din judete cu PNL, facand referire la cedarea postului de presedinte al CJ Buzau in favoarea liberalilor.
google-analytics.com